Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

10.0
Mariola , 01-06-2014

Spokojne miejsce blisko plaży. Super. Polecam

10.0
Barbara, 21-07-2014

Miejsce spokojne, blisko do plaży, pokoje ładne, byliśmy zadowoleni, polecam

10.0
Agnieszka i Robert, 09-08-2014

Świetne miejsce na wypoczynek z dziećmi, bardzo mili właściciele, pokoje ładnie urządzone i estetyczne, plac zabaw dla dzieci, bezpieczne miejsce parkingowe, plaża bardzo blisko 150m, obok gastronomia więc nie trzeba daleko szukać z obiadem, swobodne dojście do centrum Sarbinowa około 800m (atrakcje dla dzieci). Polecamy to miejsce wszystkim wczasowiczom! Serdeczne pozdrowienia dla Właścicieli od Tymonka:)

10.0
Agnieszka i Robert, 15-08-2014

Świetne miejsce na wypoczynek z dziećmi, bardzo mili właściciele, pokoje ładnie urządzone i estetyczne, plac zabaw dla dzieci, bezpieczne miejsce parkingowe, plaża bardzo blisko 150m, obok gastronomia więc nie trzeba daleko szukać z obiadem, swobodne dojście do centrum Sarbinowa około 800m (atrakcje dla dzieci). Polecamy to miejsce wszystkim wczasowiczom! Serdeczne pozdrowienia dla Właścicieli od Tymonka:)

10.0
Dariusz Banaczkowski, 13-07-2015

"Pod Wierzbami" to idealne miejsce na wypoczynek. Przepiękne i zadbane otoczenie sprawia, iż odpoczywa się znakomicie. Pachnące nowością, bardzo czyste i gustownie urządzone pokoje sprawiają, że z przyjemnością się do nich wraca po spacerach, plażowaniu. Bezpieczny parking, plac zabaw dla dzieci, bardzo dobrze wyposażony aneks kuchenny, bardzo dobra lokalizacja i to co najważniejsze czyli bardzo sympatyczna, pomocna Pani Teresa - właścicielka obiektu. Miejsce to polecamy wszystkim którzy chcą odpocząć nie zważając na to czy są osobami starszymi, czy osobami z dziećmi lub samotnymi. Chętnie tu przyjedziemy na odpoczynek ponownie!

10.0
Milena Banaczkowska, 13-07-2015

"Pod Wierzbami" to idealne miejsce na wypoczynek. Przepiękne i zadbane otoczenie sprawia, iż odpoczywa się znakomicie. Pachnące nowością, bardzo czyste i gustownie urządzone pokoje sprawiają, że z przyjemnością się do nich wraca po spacerach, plażowaniu. Bezpieczny parking, plac zabaw dla dzieci, bardzo dobrze wyposażony aneks kuchenny, bardzo dobra lokalizacja i to co najważniejsze czyli bardzo sympatyczna, pomocna Pani Teresa - właścicielka obiektu. Miejsce to polecamy wszystkim którzy chcą odpocząć nie zważając na to czy są osobami starszymi, czy osobami z dziećmi lub samotnymi. Chętnie tu przyjedziemy na odpoczynek ponownie!

10.0
Justyna Jurga, 22-07-2015

Serdecznie polecam ten obiekt: -) bardzo ładne i wygodne pokoje, dobrze wyposażony aneks kuchenny i fajnie zagospodarowane miejsce na zewnątrz budynku. Mogłabym wymieniać jeszcze wiele zalet, ale w szczególności należy wspomnieć o miłych właścicielach, którzy służą pomocą w każdej sprawie. Fantastyczna lokalizacja, blisko morza, sklepu i stołówki. Bardzo chętnie wrócę tu na rok.

10.0
Elżbieta Jurewicz, 20-08-2015

Pokoje gustownie urządzone, niezniszczone, na piętrze fajna kuchnia dla gości, spokój, cisza, do morza nie daleko, obok nieruchomości mała gastronomia ceny do przyjęcia i jedzonko również. Polecam

10.0
Janusz, 18-02-2016

Miejsce i obiekt godny polecenia. Pokoje dobrze i gustownie urządzone. Cisza, spokój i bliskość plaży to dodatkowe atuty tego miejsca

9.8
Marzena, 18-03-2016

Byliśmy po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Właściciele bardzo mili, uczynni. Wszędzie czyściutko, teren zadbany. Blisko do morza. Dzieci zadowolone, my również. Polecam zwłaszcza rodzinom z dziećmi. Pozdrawiamy serdecznie właścicieli.

10.0
Magda, 13-06-2016

Teraz dopiero gdy zbliża się czas urlopu postanowiłam spędzić urlop w tym samym i przyjemnym miejscu jakim jest dom Pod Wierzbami, bo jest to piękne miejsce, godne polecenia. Do plaży około 200 metrów ścieżką przez las. Ceny są bardzo korzystne, nawet w sezonie. Mili gospodarze których serdecznie pozdrawiam i dlatego właśnie jeszcze raz spędzimy urlop Pod Wierzbami, a może będzie jeszcze lepiej

9.4
Agnieszka Wróbel, 18-08-2019

Obiekt położony w spokojnej okolicy, do centrum Sarbinowa ok km ale dla nas to było bardzo na plus, cisza spokój i bardzo blisko do plaży. Właściciele bardzo mili i pomocni. Pokoje czyste w każdym lodówka, czajnik. Fajny kącik dla dzieci zarówno w obiekcie jak i na zewnątrz. Napewno wrócimy

Pogoda

Pogoda Sarbinowo na dziś: 30-10-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 8 10 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 7 9 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 7 9 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 8 9 °C